Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Aprender en casa
Archives
29 octobre 2008

Ha nacido un blog

Unos grandes amigos nuestros por fín se han decidido a escribir un blog sobre su experiencia educando en casa.

Se llama descubrim el món y está escrito en catalán por una familia que nos ha ayudado muchísimo en creer en esta opción y a parte de compartir conversaciones sobre las actividades y la educación de nuestros hijos se ha tejido entre nosotros una amistad duradera y de verdad.

Acaba de salir del horno pero seguro que muy pronto encontraréis en él muchas y muy buenas ideas de actividades para hacer con niños de preescolar. Los niños de la casa tienen 4, 2 y casí 1.

Mucha suerte en la blogosfera!!

Molts petons per tots!

Publicité
Commentaires
G
Gràcies Silvia de dir-nos que hi ha aquest blog nou , del Jan, la Lila i la Berta ! ja he entrat varios cops a mirar aquest nou blog!!! i com sempre, desde fa un temps que el vaig descobrir,segueixo mirant cada setmana aquest blog teu . Si et sembla be, Sílvia, en el meu blog, posaré un enllaç per anar del meu blog al teu blog. Una abraçada i fins molt aviat.<br /> Gemma-Estrella, Dani, Júlia ( que aviat farà 8 anys ) i Platja ( que ahir va fer 6 mesos !! )
P
Carai, quina rebuda més càlida!<br /> Gràcies a vosaltres també per aquesta amistat recíproca!!<br /> Fins aviat!!<br /> Petons als nens..
Aprender en casa
Publicité
Publicité